Apples mest nuvarande 16-tums MacBook Pro Sheds $ 200 på Entry Model, nu är det bara $ 2,199

Uncategorized

Apples nya 16-tums MacBook Pro med Intel Core i7-processor och en utmärkt allroundspecifikation är tillgänglig att hämta med Amazon Perfekt nu med en tilltalande 8% rabatt tillämpad. Den begränsade tidskampanjen indikerar att du kan plocka upp hårdvaran med en rabatt på nästan $ 200 på plats.

När du ska spendera mycket mer än $ 2 000 på en anteckningsbok, måste du verkligen veta att det kommer att ge dig kvalitet och leverera en avkastning på investeringen. Apples MacBooks har varit något skakiga i några år, men denna mest nuvarande pro-iteration är verkligen där Apple har lärt sig att lösa in sig själv genom att lyssna på branschen och ge användaren exakt vad de behöver när det gäller specifikation och verklig prestanda.

Den nya MacBook Pro är designad för dem som trotsar gränserna och förändrar världen och är den överlägset mest kraftfulla anteckningsboken som Apple någonsin har gjort. Med en uppslukande 16-tums näthinnesplay, superfasta processorer, nästa-generatongrafik, den största batterikapaciteten någonsin i en MacBook Pro, ett nytt magiskt tangentbord och massiv lagring, är det den yttersta pro-anteckningsboken för den största användaren.

Ur ett specifikationsperspektiv får du den sensationella 16-tums skärmen som visades av Apple när denna MacBook Pro introducerades. Den har en näthinnesplay med True Tone Technology. Denna modell kommer med en nionde generationens 6-kärnor Intel Core i7-processor, AMD Radeon Pro 5300m grafik med GDDR6-minne och Intel UHD-grafik 630. Den har en ultrasnabb SSD med 512 GB lagring och ett sextalarsystem med kraft med Force-kraft -Cancelling Woofers. Apple har också inkluderat berörings -ID för autentisering och Apple Pay -ändamål samt den sensationella beröringsfältet längst upp på hårdvaran.

Om du behöver en helt ny MacBook Pro, antingen för arbete eller nöjesändamål, och har väntat på en rabatt för att manifestera, är det nu dags att agera. Det här avtalet är mycket osannolikt att hålla sig aktiv under en längre tid att hoppa in bland IT -ideal nu för att få den sensationella nya Apple MacBook Pro för bara $ 2,199 snarare än det normala $ 2.399 försäljningspriset. Inga rabattkoder eller kampanjkuponger behövs för att uppnå detta pris.

Köp: New Apple MacBook Pro, Space Grey från Amazon: $ 2,199 | Originalpris: 2 399 $

Du kanske också vill kolla in:

iPhone SE 2 2020 Skärmskydd: Här är det bästa du kan få idag [lista]

Nedladdning: iOS 13.4.5 Beta 2 IPSW -länkar, OTA -uppdatering tillsammans med iPados 13.4.5 Beta 2 släppt

Kodi 18.6 IPA APK Download för iOS 13 / iPados 13, Android släppt

Kör flera 2 whatsapp -kontonummer på 1 iPhone det idealiska sättet, här är hur

Nedladdning: iOS 13.4.1 IPSW -länkar, OTA -uppdatering släppt tillsammans med iPados 13.4.1 släppt

Jailbreak iPhone 11 Pro Max med UNC0ver 4.0.0 på iOS 13.3 nu

CHECKRA1N för Windows Alternativ: Hur man använder RA1NUSB för iOS 13.3 Jailbreak

Jailbreak iOS 13.4.1 / iPados 13.4.1 Med checkra1n, här är hur [guide]

Nedgradera iOS 13.4.1 till iOS 13.3.1 För checkra1n jailbreak, så här

Apple njut av ECG -apphack: Aktivera utanför oss i ouppstått land i serie 5 & 4 utan jailbreak

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla nuvarande från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published.