2022 Apple TV 4K med A15 Chip, HDR10+ Support och mer tillkännagivna med Pris

Uncategorized

Apple har idag meddelat en uppdaterad Apple TV 4K -streamingbox med en ny CPU, mer lagring och viktigare, ett prisfall.

Den uppdaterade Apple TV 4K har samma namn och formfaktor, men lägger till ett Apple A15 Bionic Chip för snabbare spel- och belastningstider.

Det finns också en förändring i lagringsalternativen – bas WiFi -modellen levereras med 64 GB lagring, medan de som uppgraderar till modellen som levereras med en Ethernet -port också får dra nytta av dubbelt lagring också.

Apple säger att den nya modellen lägger till stöd för HDR10+och går med i Dolby Vision som en andra standard för HDR -innehåll när den strömmas via kompatibla appar och när du tittar på innehåll byggt för det. HDR10+ bör säkerställa mer livliga färger och ännu bättre mörka områden inom bilder, men du behöver en TV som drar full nytta för att verkligen märka förbättringarna.

Andra förändringar inkluderar en Siri-fjärrkontroll som nu använder USB-C som sin metod för anslutning och dikar blixt före ett liknande drag som vi förväntar oss av iPhone nästa år.

Det mest anmärkningsvärda är det nya priset. Apple TV 4K med Siri Remote är tillgänglig för förbeställning som nu börjar på $ 129, med tillgänglighet från och med fredagen den 4 november.

Allt du behöver göra är att bestämma om du behöver 128 GB lagring och vill få tag på den Ethernet -porten.

Du kanske också vill kolla in:

Nedladdning: iOS 16.1 Beta 4 släppt som offentlig lansering närmar sig

Hur man fixar Bad iOS 16 Batterilivslängd [Guide]

Jailbreak iOS 16.0.3 på iPhone och iPad -statusuppdatering

iOS 16 Kompatibel och stödd iPhone, iPad, iPod Touch -enheter

iOS 16 dolda funktioner: 100+ förändringar Apple berättade inte om oss om

Nedladdning: iOS 16.0.3 OTA -profilfil, IPSW Links släppt

Ladda ner iOS 16 Final IPSW -länkar och installera på iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, Plus [Tutorial]

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om allt det senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published.