Bästa anpassade ROM för Verizon Samsung Galaxy Note 2 SCH-I605 [2013]

För några dagar tillbaka ledde vi dig att gå anpassad på en Sprint Galaxy Note 2 och även de bästa anpassade ROM: erna tillgängliga för det, så hur kan det kunna Vi lämnar andra bärarianter i mörkret. För att täcka det kommer vi idag att diskutera och överlagra listan över bästa anpassade ROM -apparater som finns tillgängliga för Verizon -varianten av Samsung Galaxy Note 2.

Vår värld är full av variation och dess människor har olika smaker, gilla och preferenser. Som smarttelefonanvändare kan dina preferenser skilja sig från andra. Men det finns vissa saker som alla användare kan komma överens om, till exempel snabb prestanda, stabilitet, anständig batteritid, fina funktioner och alternativ för anpassning. Vårt huvudfokus då, medan vi valde anpassade ROM för den här artikeln var att ta itu med frågor som överklagar de flesta.

Om du har en populär smartphone som Verizon Galaxy Note 2 SCH-I605, kan du hitta hundratals anpassade ROM för det men när det gäller att välja ett par anpassade ROM som verkligen är bäst, svit din smak och kan användas som dagligen Förare, du är säker på att bli förvirrad. Det är där den här artikeln kan hjälpa dig. Galaxy Note 2 En kraftfull enhet med Magical S Pen och som en not 2 -ägare själv, föredrar jag att gå med en anpassad ROM som gör att jag kan njuta av alla infödda funktioner i min telefon med bättre Touchwiz -upplevelse och en mängd funktioner.

Har inte förankrat din Galaxy Note 2 SCH-I605 ännu?

Observera att för att kunna installera en anpassad ROM på din Verizon Galaxy Note 2, måste du rota den, låsa upp dess bootloader och installera en anpassad återställning på den. Här är det enklaste sättet att rota, låsa upp bootloader och installera en anpassad återställning på not 2 SCH-I605 på bara några klick: Klicka här

Förutsättning

En rotad Verizon Samsung Galaxy Note 2

Anpassad återställning installerad som TWRP eller CWM

En kompatibel USB -datakabel

APT USB -drivrutiner: Ladda ner här

Minst 70-80% batteri för att undvika några osäkra hängningar eller avstängningar

Säkerhetskopiera enhetens lagring, textmeddelanden, kontakter, kalendrar och arrangör innan du fortsätter. Klicka här för att göra detta enkelt.

När du har uppfyllt alla ovanstående krav är du berättigad att läsa vidare på listan och blinka dem.

Hur installerar jag en anpassad ROM?

Dessa instruktioner ska följas om inga specifika riktlinjer har tillhandahållits av ROM -utvecklaren.

Ladda ner det blinkbara zip -paketet i ROM -filen.

Ladda ner de senaste Gapps Zip-paketet och tillägg (om det finns några): Ladda ner Google Apps

Anslut enheten till PC i USB -lagringsläge via datakabel.

Överför de nedladdade filerna i steg #1 & #2 till din enhets lagringsrot (inte i någon mapp, för din enkelhet).

Koppla bort enheten.

Starta om till återställningsläge Efter denna procedur: Håll volymen upp + Home + Power Keys samtidigt (cirka 3-5 sekunder) tills skärmen tänds följt av återställningsmenyn.

Tryck på “Torka data/fabriksåterställning” och välj “Ja”.

Klicka på “Wipe Cache Partition” och välj “Ja”.

Gå till “Fästen och lagring”> “Format /System” & “Format /Boot”.

Gå till “Advanced”> Tryck på “Wipe Dalvik Cache”.

“Installera zip från SDCard“> “Välj zip från SDCard”. Välj ROM -zip -paketet som placeras på roten till din lagring och välj

“Ja” när det uppmanas att initiera den blinkande processen.

När ROM har blinkat framgångsrikt, blinkar Gapps-paketet över ROM följt av tillägg (om några), på samma sätt som du blinkade ROM.

1. Kol ROM JB 4.2.2

Utvecklare: Carbon Team

ROM -recension:

När jag tänker på en AOSP -baserad ROM för Galaxy Note 2, är kol ROM det förnamn som slår mig. Och varför inte, det är förmodligen den bästa icke-touchwiz-rom och detta är en av orsakerna till att starta den här artikeln med den. Det är en anpassad ROM med många funktioner och alternativ för personalisering. Det är lätt, snabbt, batterivänligt och stabilt-det här är de egenskaper som gör en rom bra.

Kol ROM är resultatet av hårt arbete och passion för att producera något som är värt. Även om jag alltid rekommenderar en anpassad ROM som är baserad på lager Samsung Rom, men jag tar också tillfället i akt att föreslå att du försöker denna ROM på en gång. Nyligen granskade jag Carbon ROM efter att ha testat den i en vecka och det stod upp till all min förväntan och nu är jag i en situation att rekommendera med förtroende. Läs den detaljerade recensionen här.

2. Paranoidandroid ROM [JB: 4.2.2]

Utvecklare: slick_rick

ROM -granskning

Paranoidandroid eller PA, måste du ha hört namnet? ja! Den enda ROM för Android som erbjuder komplett hybridläge utan build.prop -hackar men äkta kodade funktioner och funktioner för att förvandla din smartphone till en surfplatta, phablet eller till och med en hybrid, vilket gör en blandning av allt. Det hela började med frisläppandet av Android 4.0 Ice Cream Sandwich, när PA dök upp och nu med Jelly Bean, det är en av de mest populära ROM som finns tillgängliga för en Android -enhet.

Det är i princip baserat på AOSP och CM 10.1, därmed förväntas de se alla funktioner i CM. Bortsett från det här är listan över vad PA erbjuder, navigeringsknappar på skärmen, per app-DPI-förändring. Per appnullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.