5 Finaste Bitcoin -plånböcker för Android 2017

Uncategorized

Webben har varit överraskad med många omnämnanden av “bitcoin plånböcker” på olika på internetplattformarna under de senaste åren, men jag är beredd att satsa på att det finns en stor En del av befolkningen som fortfarande inte verkligen förstår eller förstår vad de verkligen är. I den här artikeln listar vi de allra bästa Bitcoin -plånböckerna som är tillgängliga bäst nu. Men först, låt oss kort täcka några grunder som rör Bitcoin.

Vad är Bitcoin?

Bitcoin är en digital valuta som använder en decentraliserad innovation för att lagra pengar samt att göra skyddade samt riskfria betalningar utan att behöva namn på banker eller inblandade personer.

Uppfunnet av en okänd programmerare/grupp programmerare under namnet Satoshi Nakamoto samt därefter släpptes som en öppen källkodsprogram 2009, kan Bitcoin inte bara användas för att göra inköp med ett antal på Internet-säljare kan på samma sätt vara på samma sätt Används för att skicka äkta pengar var som helst i världen!

Vad är en Bitcoin -plånbok?

En Bitcoin -handväska är ett programvaruapplikationsprogram som lagrar den information som krävs för att handla bitcoins. Det är det allra första steget i att använda Bitcoins. Även om det vanligtvis anges att en handväska lagrar bitcoins, lagrar dock en Bitcoin-handväska “privata nycklar” (superkomplex lösenord som endast digitala system kan förstå) som ger sina individer att få tillgång till Bitcoins som kan användas för monetära transaktioner. Tro på en Bitcoin -handväska som ett gränssnitt som länkar dig till Bitcoin -nätverket. Lång historia kort, en bitcoin -handväska är en absolut bör för dig att kunna lagra, få såväl som tillbringare.

Bitcoin plånböcker är av några typer, inklusive hårdvaruplånböcker, skrivbordsplånböcker, webbplånböcker samt mobila plånböcker. Låt oss nu titta på några av de allra bästa bitcoin -plånböckerna för Android bäst nu.

Läs också: Android 8.0 Oreo: 8 nya funktioner för att bli glada över

De finaste bitcoin -plånböckerna 2017

Mycelium

Från och med nu är Mycelium den mest framträdande Bitcoin -handväskan för Android -användare. Det är extremt enkelt att använda, låter dig lagra dina bitcoins, hantera flera konton och producera säkerhetskopior. Dess handväska är HD -aktiverad (hierarkisk deterministisk plånbok), vilket innebär att den använder ett “masterfrö” för att få alla framtida bitcoin -adresser i följd och aldrig återanvänder adresser. Det tillhandahåller också GPS-assisterade regional Bitcoin-handel, vilket i huvudsak låter dig se människor som vill erbjuda eller köpa bitcoins i ditt område.

[GooglePlay URL = ””/]
Myntbas

Coinbase är en utmärkt Bitcoin -app, särskilt för dem som är nya i Bitcoins värld och bara vill få tag på det. Det har ett enkelt, lättanvänt gränssnitt som låter dig konvertera bitcoins till fantastiska gamla dollar med kranen på några knappar. En av de allra bästa sakerna med Coinbase är att den använder en omfattande, djup verifieringsprocess när en individuell indikation upp, vilket ger det en luft av legitimitet – ett extremt önskvärt drag i världen av cryptocurrency. Det borde dock noteras att Coinbase inte ger dig tillgång till dina egna personliga nycklar.

[GooglePlay URL = ””/]
Överan

Om du vill få tillgång till din Bitcoin -handväska över flera enheter, är copay ett snyggt alternativ. Appen lagrar säkert olika, flera bitcoin-plånböcker, som gör det möjligt för integritetsmedvetna och företagens individer att hålla sina medel ordentligt segregerade. Med enkla ord innebär det att du på copay kan ha flera personer som indikerar på varje transaktion. Det uppstår också vara en av de allra första Bitcoin -plånböckerna för att stödja hela Bitcoin återbetalningsprotokoll (BIP), ett ganska nyligen återbetalningsprotokoll som utvecklats av dess designers för att förbättra Bitcoins säkerhet och säkerhet.

Missa inte: Säkra dina meddelanden med Signal Personal Messenger

[GooglePlay URL = ””/]
Airbitz

Om du använder Bitcoin extremt ofta för att göra betalningar, är Airbitz ett utmärkt alternativ. Dess individuella gränssnitt är elegant utvecklat såväl som enkelt att använda samt ger individer att ta hanteringen av sina personliga hemligheter med enkelheten att köra en webbbankapp. Som en bonus inkluderar den ett grepp om plugins (Fold Integration, Bitrefill Integration etc.) som underlättar kostar bitcoins. Appen har också integrerad mäklartjänst som underlättar att tillhandahålla Bitcoins för köp i EUR eller USD. Sammantaget är Airbitz en verkligt innovativ, beundransvärd såväl som ambitiös Bitcoin-handväska som erbjuder en mängd funktioner som är inslagna i en väl utformad app.

[GooglePlay URL = ””/]
Brödsvall

Breadwallet är förmodligen en av de enklaste Bitcoin -plånböckerna som använder på din Android -telefon. Efter att ha sett mycket framgång i sin iOS -version har BreadWallet introducerat sin Android -app för länge sedan. Det har några anmärkningsvärda funktioner, som app sandboxning, inbyggd AES-hårdvarukyptering samt betalningar med en knapp. Det erbjuds för individer i nejnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.