9 Finaste gratis Android -pusselspel som du behöver spela 2020

Uncategorized

spel är alltid baserat på ens humör. Under dessa tider när du kräver att stanna hemma kommer du sannolikt att nå den punkten där dina nuvarande spel kommer att uthärda dig.

Om du försöker hitta nya spel att spela med måste du inspektera efterföljande spel.

NYTIMES – korsord

Börja listan med ett grundläggande korsord. Om du gillar sinnesspel så bra som du bara vill kyla med dina pussel, kan du göra det med NYTIMES – korsord.

Du kan njuta av olika pussel dagligen som du gör med en tidning. Du kommer också att få tillgång till små pussel och ha vad du behöver. Med tanke på att detta är ett medlemsartikel måste du prova på gratis innan du gör någon typ av åtagande.

Detaljer du måste veta

Storlek – 12m

Aktuell version – 2.3.0

Kräver Android – 5.0 såväl som uppe

Monumentdal

Arkitektur förvandlades till ett pussel. Kan du föreställa dig exakt hur det fungerar? Detta pussel är baserat på en berättelse. Du förväntas kolla in designen såväl som geometriska mönster. Din karaktär är prinsessan Ida som syftar till att utveckla en hel del överraskningar idealiska före dina extremt ögon. Allt du kräver att göra är att prova såväl som yttersta kråkor.

Den vackra 3D -stilen är en som sticker ut från resten av tävlingen. Det är enkelt att använda såväl som det har brusmolnstöd som du kommer att älska.

Detaljer du måste veta

Storlek – 36m

Aktuell version – 2.7.17

Kräver Android – 4.1 såväl som upp

Rummet: gamla synder

Vi börjar listan genom att tala om en av de allra bästa och många skrämmande spel som förstås för pusselspelare. Detta pusselspel kommer att ta dig till nya höjder av rädsla. Detta pusselspel är betyg med 4,9 stjärnor och kommer att föra ditt spel till en annan nivå. Pekskärmens pussel är bra för alla som behöver det.

När du går in i rummet tas du in i svårigheten och försedd med historien. Vägen börjar såväl som slutar med ett pussel. Du kommer i slutändan att upptäcka att du befinner dig på en oroande plats. Du kräver att du följer antydningarna i köp för att ha det du behöver.

Detaljer du måste veta

Storlek – 48m

Aktuell version – 1.0.1

Kräver Android – 4.4 såväl som uppe

Bridge Constructor Portal

Om du alltid gillade begreppet byggnad och pussel kommer du att gilla den här. Detta portalspel är en kombination av vad du vill ha i ett portalpusselspel. Du kommer att uppleva en speciell sammanslagning av de traditionella spelen. Du kommer också att ha den fantastiska möjligheten att njuta av livet eftersom det finns i ett pussel.

Kan du föreställa dig att två av världens finaste licensierade spel smälter samman för att få en anmärkningsvärd upplevelse? Det är just vad detta medför. Du är tillgänglig som en ny anställd. Du anställs av Aperture Science Test Lab såväl som det är där kulet börjar.

Detaljer du måste veta

Storlek – 87 m

Aktuell version – 5.1

Kräver Android – 4.4 såväl som uppe

Twenty48 Solitaire

Pusslet som fortsätter att ge, Twenty48 Solitaire är bara en fantastisk upplevelse. Du kan sätta dina attraktiva matematiska färdigheter såväl som din anmärkningsvärda speltid på testet! Exakt hur spelar du det här spelet? Du måste bara förstå den ideala logiken! Slå samman kort med exakt samma värde samt försöka låsa upp en speciell bonus.

Detaljer du måste veta

Storlek – 41m

Aktuell version – 1.10.22

Kräver Android – 4.4 såväl som uppe

Två prickar

Två prickar är bara ett grundläggande spel med en extremt grundläggande efterfrågan såväl som för spelaren att länka prickarna. Men oavsett exakt hur grundläggande det är, kommer spelare att bli chockade över att upptäcka att det har 2625 lager. Du kommer aldrig att bli trött ännu en gång eftersom det tar mycket tid för dig att dyka upp spelet.

Detaljer du måste veta

Storlek – 109m

Aktuell version – 5.20.8

Kräver Android – 4.1 såväl som upp

Minimetro

Föreställ dig själv på en simulator. Du kommer att utforma en tågkarta i köp för att tillgodose transportbehovet i din stad. Exakt hur drar du linjer mellan stationer? Exakt hur gör du din stadsplanerare?

Med det här spelet löser du mycket mer än ett pussel, du planerar att få staden att flytta. Du kan välja det extrema läget eller prova det mycket mer traditionella typiska läget. Du kan också strida i den vardagliga utmaningen. Möjligheterna är oändliga.

Detaljer du måste veta

Storlek – varierar med enheten

Aktuell version – varierar med enheten

Kräver Android – 4.1 såväl som upp

Tre!

Ett pussel av den sötaste kaliber, tre! är en av de allra bästa och sötaste sakerna du kan föreställa dig. Om du försöker hitta den perfekta metoden för att bara ha en bedårande upplevelse är detta det perfekta pusslet för dig.

Spelet ger en obegränsad svårighet som du definitivt kommer att älska. Med rollen av karaktärer såväl som soundtracket skulle du absnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.