2019 iPod touch 7 vs ipod touch 6: vad har förändrats? [Jämförelse]

Nu måste du redan vara medveten om att Apple äntligen har uppdaterat sin åldrande iPod Touch-hårdvara med introduktionen av en sjunde generationens bärbar pekskärmsspelare.

Enhetens externa estetik kan vara densamma som föregående generation men vad exakt har hänt förbättrats och varför måste du bry dig? Låt oss titta på den nya enheten.

Först och främst har Apple förnyat en avgörande komponent i iPod Touch: The Internal Processor. Det är häpnadsväckande att tro men sjätte generationens iPod-touch introducerades faktiskt för allmänheten för fyra år sedan 2015.

Med denna utgåva har Apple stött på internalen för att inkludera sitt sensationella A10-fusionschip, som inte är riktigt toppen av sin chip-teknik som finns i de nuvarande iPhone-modellerna men det är tillräckligt bra för en 2-gånger hastighetsförbättring över Äldre hårdvara. Jämförelser måste också visa 3 gånger snabbare grafik än 2015-modellen.

Den Cupertino-baserade tjänsten har också försökt se till att iPod Touch tar nästa steg när det gäller att vara en kraftfull enhet redo för den moderna världen. Med det i åtanke har Apple avslöjat två avgörande funktioner som kommer att göra en värld av skillnad för iPod Touch -ägare som investerar i denna hårdvara.

Först och främst spelas den fantastiska och relativt nya gruppens facetime -funktionalitet här och gör det möjligt för upp till 32 personer att gå med i ett enda FaceTime -samtal över ljud eller video. Apple har också världen av förstärkt verklighet till iPod Touch genom att bädda in Arkit -kapacitet på enheten. För slutanvändaren indikerar det helt enkelt att alla dessa fantastiska appar och spel som skapas med Apples Arkit-ramverk kommer att vara lättillgängliga och användbara på den sjunde generationens iPod Touch.

Naturligtvis, med extra funktionalitet som Arkit, och förväntningarna att ägarna kommer att ladda ner mycket fler spel och appar kommer också insikten att ytterligare lagringskapacitet behövs. För detta ändamål har Apple också använt sjunde generationens utgåva för att introducera ett helt nytt 256 GB lagringsalternativ för iPod Touch.

Apples sjätte generationens iPod-touch kan enkelt klassificeras som en enhet som har tjänat företaget oerhört bra. Nu är det dags för det att stå åt sidan, gå i pension med sina kretsar och ge plats för den nya sjunde generationens hårdvara att ta iPod till den moderna världen!

Du kanske också vill kolla in:

Nedladdning: iOS 12.3.1 IPSW -länkar, OTA -uppdatering, här är Changelog och Release Notes

Nedladdning: iOS 12.3 Beta 3 IPSW -länkar, OTA -uppdatering nu

iOS 12 / 12.1.2 iPhone XS Max Jailbreak -uppdatering levererad av UNC0ver Lead Developer

iOS 12.2 Jailbreak -status: Här är vad du behöver veta

Jailbreak iOS 12 / 12.1.2 / 12.1.2 Beta 3 Med UNC0VER och installera Cydia, så här [Tutorial]

Hur man nedgraderar iOS 12.2 till iOS 12.1.4 På iPhone eller iPad

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla nuvarande från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published.