11.11 Deal: XCENTZ 10000MAH USB-C Power Bank med 18W-utgång tillgänglig för bara $ 9,99

Den högt rankade XCENTZ PD 10.000mAh 18W och Quick Charge 3.0 USB-C Portable Charger är tillgänglig att köpa direkt från Amazon Ideal nu för nu för för Bara $ 9.99. Den medföljande rabattkoden sänker priset från $ 22 med helt gratis frakt.

Den bärbara Xcentz -produkten är full av teknik som direkt kommer att gynna alla individuella som försöker hitta en bärbar laddare med en respektabel laddningskapacitet. Den bärbara laddaren har skapats för att ta den “bärbara” aspekten på allvar. Det är mindre än ett kreditpoängkort och väger bara 6 ounces. Detta gör det väldigt litet, lätt och mycket bärbart så att det kan tas med dig vart du än går.

Laddarens interna kapacitet är också tillräckligt stor för att tillhandahålla flera laddningar till dina smarta enheter. Om du till exempel gungar en iPhone 8, kommer du att kunna få cirka 3,5 laddningar från denna bärbara laddare innan den behöver laddas igen. Det kommer också att vara tillräckligt bra för att få en surfplatta som iPad Air som laddas en gång till 100%. Det är den bästa följeslagaren att ta med dig om du vill se till att du aldrig har slut på de avgörande tiderna.

Det levereras med ett premium LG -batteri och använder Xcentzs exklusiva smarta teknik för att säkra alla anslutna enheter mot överladdning, kortslutningssituationer och överhettning. Denna teknik, tillsammans med de premiummaterial som används vid konstruktionen av laddaren, indikerar också att den måste pågå i upp till tre gånger längre än några produkter på marknaden. Det stöder också 18W USB-C kraftleverans och snabb laddning 3.0 Snabbladdning, vilket indikerar att du kan ladda en iPhone X till 50% på bara 30 minuter.

Den medföljande rabattkoden kommer inte att vara ett evigt alternativ, så se till att gå vidare till den direkta länken nedan och föra denna laddare till ditt liv ideal nu medan priset är löjligt lågt. Alla dessa Amazon -köpare som betygsätter produkten så mycket kan inte vara fel.

Köp: XCENTZ PD 10.000mAh 18W & QC 3.0 USB-C Portable Charger från Amazon: $ 9.99 med kod WMHEYICY | Originalpris: $ 22

Du kanske också vill kolla in:

Nedladdning: iOS 14.2 GM IPSW -länkar, OTA -uppdatering tillsammans med iPados 14.2 GM släppt

Hur man fixar Bad iOS 14 Batterilivslängd [Guide]

Konvertera fabrik Wired Apple CarPlay till trådlöst Apple CarPlay i din bil enkelt, så här

iPhone 12 / Pro Screen Protector med härdat glas: Här är de bästa

Bästa iPhone 12, 12 Pro-fodral med smal, plånbok, ultratunn design? Här är våra bästa val [lista]

iOS / iPados 14 Slutkompatibilitet för iPhone, iPad, iPod Touch -enheter

Jailbreak iOS 14.1 Med checkra1n, här är hur man gör [handledning]

Ladda ner iOS 14.1 Slutliga IPSW -länkar, OTA -profilfil tillsammans med iPados 14.1

Fix iOS 14 -uppdatering begärde fastproblem på iPhone och iPad, så här

Fixa iOS 14 Uppskattningstid återstående fastnat problem, här är hur

Fixa iOS 14 ota fastnat vid förberedande uppdateringsproblem, här är hur

Hur man nedgraderar iOS 14.1 [Tutorial]

Apple njut av ECG -apphack: Aktivera utanför oss i ouppstått land i serie 5 & 4 utan jailbreak

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla nuvarande från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published.