Analytiker Roadmaps Apple -produktutgivningar för 2013

Analytiker Gene Munster har varit ganska pålitlig när det gäller att exakt förutse Apples stora produktutsläpp, liksom att ha förpackat Cupertino -verksamheten skulle släppa en länkad TV någon gång nästa år, han gav också sin förutsatt att hans Insikt i vad andra nya produkter såväl som uppgraderingar skulle dyka upp under de kommande tolv månaderna. Bland dem en ny radiotjänst, Retina iPad Tiny samt MacBook Airs, iOS 7 samt en ny version av OS X.

Munster arbetar i stigande ordning och tror att Apple kommer att minska en helt ny radiotjänst cirka mars 2013. Inställd på rivaliserande Pandora kommer det att bredda på Apples redan dominerande miljö inom den digitala musikmarknaden, liksom även om få detaljer förstås på exakt hur Tjänsten kommer att spela, melodi -valet ensam kommer sannolikt att locka konsumenterna att prenumerera.

Vid exakt samma specialevenemang förväntar han sig att radiotjänsten ska avslöjas, Munster tror att Apple kommer att släppa loss en iPad liten med en näthinnesplay, ett steg som måste tjäna till att “ta itu med det enda betydande problemet med iPad Mini.” Jag tycker personligen att kostnaden är mycket mer problemet när det gäller mottagandet av den nya mindre iPad, men genom att lägga till en näthinnesplay kommer åtminstone Apple att kunna något mycket bättre validera det begärda priset. För närvarande är det lite mer än en iPad 2 som har lagts på en het tvätt, men med en skarpare skärm tror jag att klagomålen kring skiffer kommer att börja dö.

I juni, som troligen kan förväntas, har Munster föreslagit en ny version av OS X såväl som iOS kommer att avslöjas på WWDC. De årliga utsläppsutsläppen verkar ha gått bra de senaste åren, kommer att förvänta sig mycket mer av exakt samma ser fram till nästa år. Samtidigt kommer iOS 7 att vara betydande genom att påverkan av Scott Forstall inte längre kommer att vara utbredd. Alla dessa materiella effekter kommer sannolikt att utrotas eftersom Jony Ive tar hantering av Apples mobila programvara, liksom att tänka på hans positiva inflytande på produktstil under åren, massor av kommer att bli fascinerade för att se exakt hur Brit påverkar den nya utgåvan.

MacBook Air kan följa ledningen för MacBook Pro för att använda en näthinnesplay, men septemberuppgraderingen av iPhone, säger Munster, kommer att vara “blygsam” liknande till iPhone 4: s skift till 4S. Det kommer påstås att ta “iPhone 5S” -moniker också, samt att erbjuda en snabbare processor, boost i minnet samt en förbättrad kamera.

Slutligen tror han att iPad kommer att se mycket mer ut som iPad Mini, samt med tanke på att det inte är något trick som Apple försöker lätta upp massorna av en surfplatta som har blivit tyngre med generationer, förväntar sig att det ska vara tunnare som liksom lättare än iPad 4.

(via AppleInsider)

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla aktuella från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published.