Bästa Android 4.2 Jelly Bean anpassade ROM för GSM Galaxy Nexus I9250

Uncategorized

Förra gången kom vi upp JellyBean 4.1.2 Anpassade ROMS -serien för GSM Galaxy Nexus och idag med detta nya år ger vi fortsättningen av den tidigare serien, Nu listar de bästa 4.2 JellyBean -baserade anpassade ROM: erna för samma.

Galaxy Nexus var en samarbetad 4: e Nexus-serie-smarttelefon som släpptes under hösten 2011. Denna enastående enhet är full av överraskningar och utmärkt integration av underbar hårdvara och programvara. Släppandet av Jellybean 4.2 förde flera sinnen från XDA -utvecklaren för att få upp det bästa av Android via de anpassade ROM: erna.

Denna lista omfattar de mest populära anpassade ROM: erna med avseende på hastighet, stabilitet, prestanda och batteritid. Jag skulle råda dig att försöka var och en av dessa för att uppleva en känsla av variation och äntligen välja en som matchar dina krav. Om du fortfarande inte har förankrat din Galaxy Nexus besök det här inlägget och följ de enkla instruktionerna, följ samma guide för universella instruktioner om hur du blinkar en ROM på Galaxy Nexus.

ROM: erna här nere är listade i slumpmässig ordning, så betraktar inte dem som topp 5 eller 10 eftersom det är en handplockad lista.

1. Xylon ROM [JB 4.2.1]

Utvecklare: DaxMax

Om rom
Xylon är en av nyligen introducerade anpassade ROM: er för Android -enheter. Ursprungligen började det som en del av Fruits & Veggies (FNV) -projektet, som nu betraktas som roten till xylon. Det syftar i princip till att distribuera en helt förvandlad eftermarknad Android -firmware som ska ta enhetens hårdvara till dess extrema potential. Tillsammans med det har Xylon några användbara körsbärsval från CM & AOKP -koden som improviserar dag för dag med teammedlemmarnas ständiga arbete.

Den nuvarande versionen tillgänglig för Galaxy Nexus är 015 stabil, släppt den 6 januari 2013.

Liksom i utsikten över Droidviews är Xylon en ROM som är helt kapabel att följa med dem som behöver vaniljsmaken med anpassningsföretag och extrem prestandaförstärkning.

Användarna har redan taggat denna ROM som “bra” av dess utseende och stabilitet.

Anteckningar
Ladda ner lagergalleriet nedan om du vill ha fotosfär, men du måste förlora CM -kamerafunktionerna.

Användbara länkar
Original XDA -tråd | Xylon GitHub | Xylon Google+ community

Hur man installerar?

Om du vill ha Photosphere kanske du vill blinka Stock Google Gallery. Du kan missa CM -kamerafunktioner ..

När all din nedladdning är klar, flytta all zip som du laddade ner till din enhets lagring.

Starta om till återhämtning – Det här steget är för nybörjare, som redan är på Xylon, du måste bara smutsiga blixt, inget behov av en ren blixt. –

Gå för att torka, välj “Factory Reset”

Tryck på Install.

Välj “Xylon_DeviceName_000_XX-XX-2012.ZIP“, “GAPPS-JB-2012xxxx-signed.zip” och dina andra paket ..

Svep sedan för att installera.

När alla processer är klar, starta om.

Vänta ett par minuter, gå och gör kopp kaffe för dig själv.

Bam! Det är gjort! Njut av smidigheten!

2. Paranoidandroid ROM [JB: 4.2.1]

Utvecklare: D4RKN3SSYS

Om rom
Paranoidandroid, en CM-kodbaserad anpassad ROM initierade sin väg med frisläppandet av Android 4.0 Ice Cream Sandwich, och fram till denna dag har gjort en hel del bidrag till denna öppna Android-värld. Det har alltid varit extraordinärt med PA och dess tjänster och tillhandahåller funktioner som ingen annan anpassad ROM någonsin har tillhandahållit i Androids historia. När han kommer till funktionerna har PA fått betydande popularitet för sitt hybridläge och utökade grafiska anpassningsinställningar, som är dess främsta funktioner åtföljda av flera andra prestationsrelaterade tweaks och sammanslagna koder.

Den nuvarande versionen av ROM som är tillgänglig för Galaxy Nexus är 2,99 Betanine.9 daterad 13 jan 2013.

Liksom i synen på DroidViews är Paranoidandroid en perfekt följeslagare för de användare som söker massor av grafisk anpassning.

För användarna är ROM en av de milstolpar som denna Android -värld kunde ha uppnått. Riktigt stabilt och roligt att leka med.

Användbara länkar
Original XDA -tråd | Officiell PA -webbplats | Pa Github | PA Gerrit Code Review

3. Minco ROM [JB: 4.2.1]

Utvecklare: Minooch

Om rom
Minco Rom är ett bidraget samarbete mellan Minooch och Francisco Franco, den berömda Android -kärnutvecklaren. I själva verket är detta en av de mycket få ROM som Franco någonsin har stött officiellt, så du kanske känner dig lycklig. Denna ROM tillför FK: s stabilitet och prestanda (Francos kärna) till ett fantastiskt stycke med anpassning. ROM är baserad på Android 4.2.1 med några mycket användbara tweaks. Inte bara dessa, det har också några speciella Minco -specifika mods skapade och utvecklade av XDA -medlem Vomer.

Den nuvarande versionen för Galaxy Nexus är iscensatt version 6 daterad 22 dec 2012

Liksom i synen på Droidviews är Minco det värdefulla valet för dem som söker fullständig stabilitet och betydande prestationsförstärkningar.

Enligt användarna är denna ROM ett kraftfullt samarbete ger det bästa av båda sidorna.null

Leave a Reply

Your email address will not be published.