5 Finaste Huawei Dark -teman för Emui 9 År 2019

Uncategorized

Efter år av individuella väntan kommer Android -individer slutligen att få ett mörkt läge i Android Q. Detta kommer absolut att behaga vissa människor som var irriterade av steget till materialdesign, liksom dess utnyttjande av vita bakgrunder. Men en av funktionerna som Android fortfarande kommer att sakna är stilstöd. Det är en funktion som Emui har haft ett tag. Vilket indikerar att det på samma sätt har haft ett inofficiellt mörkt läge under en tid. Just här är de 5 finaste mörka teman för Emui 9 på Huawei samt hedersenheter.

Bästa mörka Emui 9 -teman för Huawei -telefoner

1. G-PIX [Android Q] mörk

[GooglePlay URL = ””]
G-PIX är en Google Pixel-inspirerad stil för EMUI 9/8/5. I stället för de normala vita, väljer denna stil för mörk bakgrunder, vilket gör denna lista över mörka teman för Huawei såväl som hedersenheter. Massor av mörka emui -teman som jag har försökt inkluderar inte en acceptabel uppsättning ikoner. Jag slutar normalt att förändra ikonstilen men G-PIX har också en snygg ikonstil. Det vänder många delar av systemet UI mörkt medan du behåller lite färg på platser.

Denna blandning av främst mörka såväl som lite färg här samt det gör det till ett riktigt snyggt tema. Fans av riktiga svarta bakgrunder kommer dock att vara missnöjda eftersom bakgrunden har lite grått såväl som inte är helt svart. Även om det inte borde betyda mycket att tänka på mycket Huawei såväl som att hedra prylar har LCD -skärmar.

2. Gradient emui

[GooglePlay URL = ”″]
Gradientstilen är gjord av exakt samma designer såväl som detta använder riktiga svarta bakgrunder. Gradienten används verkligen för andra UI -aspekter som antalet Pad i uppringaren, ikoner i Stock Huawei -appar, etc. Denna mörka stil för Huawei samt hedra prylar innehåller också en härlig uppsättning ikoner. Stilen är kompatibel med Emui 5, 8 samt 9.

Missa inte: 5 Android -webbläsare med mörkt läge/ natt tema

Ikonerna är livliga såväl som var och en produceras med konturer och använder olika lutningar. Även om ikonerna är vackra, kan de se ut ur platsen utan en tapet som matchar stilen. Dessutom blandas det inte bra med andra tredjepartsappar som inte får tema. När det gäller systemstilen är detta dock ett exceptionellt mörkt emui -tema.

3. OS-XS EMUI 9.0 Tema

[GooglePlay URL = ””]
Som namnet säger är detta helt klart ett Apple-inspirerat tema, med aspekter från macOS och iOS. Även om de svarta bakgrunderna gör det mycket bättre än det mörka läget på macOS. Sådana mörka teman för Huawei såväl som hedersgadgets är också bra för batteriet i situation med AMOLED -skärmar med deras verkligt svarta bakgrunder. Det finns en del av färg, särskilt i appen såväl som inställningsikoner. På många andra platser använder stilen en blå accentfärg som passar bakgrunden ganska bra.

Måste läsa: Få kantbelysningsgräns runt skärmen på alla typer av Android

4. Guardian -tema

[GooglePlay URL = ””]
Guardian är ett av de allra bästa Dark Emui -teman. När återigen en påverkad stil men inte av någon typ av andra tillverkares användargränssnitt. Namnet antyder att skärmdumparna ovan måste lämna någon fråga om vad stilen handlar om.

Den använder en AMOLED -vänlig Guardians från Galaxy -tapeten såväl som den använder exakt samma tapeter med en mindre svart bakgrund som bakgrunden på alla lager Huawei -appar. Det är tekniskt inte svart eller grått men det är kvalificerat att kallas ett mörkt emui -tema. Det är gjord av exakt samma designer som producerade G-PIX såväl som gradienttema.

5. Dark Emui 9 -stil för Huawei/Honor

[GooglePlay URL = ”″]
Detta är en betald stil men det är den allra bästa mörka stilen på denna lista, utan tvekan. Det är inte den svartaste av dem alla, det använder främst mörkgrå bakgrunder, även tapeten är främst exakt samma färg med en något lättare gradient. Men denna stil är mycket mer omfattande än de andra på denna lista. Det teman inte bara Huawei-apparna, men likaså framstående tredjepartsappar som WhatsApp. Ikonuppsättningen som ingår i stilen har naturligtvis ikoner för ett antal tredjepartsappar som Spotify, Hike, Messenger, Facebook, Discord, etc. Allt som kommer till ett pris, eftersom detta inte är ganska gratis. Det kostar 80 £.

Läs nästa
5 Finaste telefonsamtal röstväxlarappar för Android

Leave a Reply

Your email address will not be published.